PCMcomputers
PCMcomputers
PCMcomputers
PCMcomputers


avg

  

Afstandsbediening

Afstandsbediening AirMouse

Hub

Product Informatie

Internet op iedere tv. Dat is wat de Pluggy biedt. De Pluggy is een HDMI-stick waarmee je zonder een enkele beperking kunt internetten op je tv. Aansluitenvan de Pluggy is een fluitje van een cent, terwijl je je smartphone of tablet gebruikt als afstandsbediening (als alternatief voor de ‘echte’afstandsbediening). Oftewel: geen gedoe, optimaal gebruiksgemak. En dat tegen lage kosten.

Met de Pluggy browst je naar hartenlust. Je gebruikt standaard apps als Facebook, Twitter en Youtube en voegt zelf APPS naar keuze toe uit de Android Market.

Je bekijkt films ‘on demand’ als je zin hebt in een avondje chillen, gaat naar uitzending gemist als je niet thuis was toen je favoriete serie op tv was en luistert naar internetradio als je behoefte hebt aan nieuws of muziek. Maar de media player doet het ook prima via de Pluggy en het is zelfs mogelijk te gamen op je tv. Kortom: internet-tv zoals het is bedoeld.

PLUGGY maakt gebruik van een bestaand WiFi netwerk.

De werking van de PLUGGY laat zich uitleggen in één woord: simpel. De PLUGGY is een product waarmee iedereen zonder enig probleem uit de voeten kan. Niets is eenvoudiger dan het installeren van de PLUGGY. Je steekt de stick in de HDMI-ingang van de tv, selecteert in het menu van de tv de HDMI-ingang en je volgt de instructies op het scherm. Binnen vijf seconden heb je de PLUGGY geïnstalleerd: een kind kan de was doen! Via de gratis PLUGGY-APP op je gsm, smartphone of tablet bedien je vervolgens het internet op je tv.

Diverse aansluitingen
De PLUGGY werkt niet alleen op HDMI, maar ook in de MicroSD card reader en USB. Optioneel is ook een toetsenbord of afstandsbediening verkrijgbaar. Je gebruikt de PLUGGY dus precies zoals jij het wilt!

 

  

Pluggy

Afstandsbediening voor Pluggy

€ 9,95

€ 19,95

Afstandsbediening met giroscoop (pointer) inclusief USB ontvanger

€ 6,95

USB 2.0 HUB met 4 poorten

€ 99,95